• Haber Başlık : Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 300 dönümlük hibe
  • Haber Konu : Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 300 dönümlük hibe
Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 300 dönümlük hibe
300 dönüm bir alanı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn.Murat Kurum Bey Belediyemize tahsis etti Kendilerine ve Milli Emlak Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. 300 dönüm alanı geçen yıl aldık.
Parseller çeltik yeri Belediye burayı kira yoluyla ekiyordu yaklaşık yıllık 150 bin lira kira veriyorduk. Irmak nehir kenarlarını şuan çalışmalarımız devam ediyor. Milli Emlak’tan tahsisini istedik bu alanlarım tamamını KUZKA ve Çevre Bakanlığı ile beraber mesire alanı yapmayı düşünüyoruz. Telle çevirip bu iğde alanlarını vatandaşlarımız balık avlamaya veya gezi alanı, bir mesire alanımız olsun istedik. Bu şekilde 80 dönüm parkımız var. Park alanımızda mangal alanı, elektriği suyu mevcut.
Başkan Soysalı hizmet aşkıyla yanan, hizmet için çırpınan bir Başkan olarak gördük, gözlemdik.